Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
7TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS PRAGUE CZECH R
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Analytical and chemometrical evaluation of Pu-erh and fruit tea quality in view of their mineral composition
Autorzy:
JUSTYNA
BRZEZICHA-CIROCKA
, MAŁGORZATA
GREMBECKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
7
th
International Symposium on Recent Advances in Food Analysis , Prague, Czech Republic, November 3-6, 2015 : book of abstracts
/ ed. Jana Pulkrabová [i in.]
Adres wydawniczy:
Prague : University of Chemistry and Technology, 2015
Opis fizyczny:
S. 313
ISBN:
978-80-7080-934-1
Angielskie hasła przedmiotowe:
Pu-erh tea
fruit tea
bioelements
F-AAS
Charakt. formalna:
ZSM
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
2/2
Tytuł oryginału:
Application of high pressure liquid chromatography coupled with Corona CAD to quantification of natural and added sugars in various food products
Autorzy:
MAŁGORZATA
GREMBECKA
, Karolina
Brodzik
, Agnieszka
Hryniewiecka
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
7
th
International Symposium on Recent Advances in Food Analysis , Prague, Czech Republic, November 3-6, 2015 : book of abstracts
/ ed. Jana Pulkrabová [i in.]
Adres wydawniczy:
Prague : University of Chemistry and Technology, 2015
Opis fizyczny:
S. 288
ISBN:
978-80-7080-934-1
Angielskie hasła przedmiotowe:
sugars
HPLC
Corona CAD
added sugars
Charakt. formalna:
ZSM
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed