Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ŻYWNOŚĆ REGIONALNA I TRADYCYJNA - ASPEKTY SUROWCOWE TECHNOLOGICZNE I EKONOMICZ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Czy konserwacja surowców roślinnych poprzez tradycyjne suszenie zachowuje ich wartość leczniczą?
Tytuł angielski: If maintenance of vegetable materials by traditional drying keeps the medicinal value of them?
Autorzy: JERZY WOJCIECH ŁUKASIAK.
Źródło: W: Żywność regionalna i tradycyjna - aspekty surowcowe, technologiczne i ekonomiczne, Materiały na Międzynarodową Konferencję Naukowo-Promocyjną, Olsztyn, 25-26.11.2009 r.
Opis fizyczny: S. 137-140 : Bibliogr. 7 poz., streszcz. ang., pol.
Polskie hasła przedmiotowe:
  • konserwacja
  • surowce roślinne

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • maintenance
  • vegetable materials

    Charakt. formalna: PRZ
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed