Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: ZHANG Z
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Związki krzemowe i krzemoorganiczne w środkach spożywczych
Autorzy: JERZY ŁUKASIAK, Z. Zhang, J. Pawliszyn, KRYSTYNA MOJSIEWICZ, ZYGMUNT JAMRÓGIEWICZ.
Źródło: W: Sympozjum Profilaktyka Chorób Cywilizacyjnych Żywność - Żywienie - Lek, Poznań, 9-10 września 1996: streszcz
Opis fizyczny: S. 26-27
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed