Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WICZKOWSKI W
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Thermal sterilization affects the content of selected compounds in diets for laboratory animals
Autorzy:
A.
Tuśnio
, M.
Taciak
, M.
Barszcz
, J[OLANTA]
PARADZIEJ-ŁUKOWICZ
, I[LONA]
OLĘDZKA
, W.
Wiczkowski
, M.
Szumska
, B.
Pastuszewska
, J.
Skomiał
.
Źródło:
J. Anim. Feed Sci.
2014; vol. 23, nr 4, s. 351-360, bibliogr. [30] poz., streszcz. ang.
ISSN:
1230-1388
Angielskie hasła przedmiotowe:
diets
autoclaving
macronutrients
vitamins
acrylamide
isoflavones
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
0.543
Punktacja ministerstwa:
20.000
Inne bazy podające opis:
Scopus
Web of Science
DOI:
http://www.jafs.com.pl/Issue-4-2014,1893
2/2
Tytuł oryginału:
Optimization of HPLC separations of quercetin glukosides in
Allium cepa sp.
with the use of computer-designed segmented gradient elution
Autorzy:
TOMASZ
BĄCZEK
, A.
Buciński
, W.
Wiczkowski
, M. K.
Piskuła
.
Źródło:
Pol. J. Food Nutr. Sci.
2002; vol. 11/52, SI 1, s. 108-111, bibliogr. 15 poz., abs.
ISSN:
1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
HPLC optimization
computer simulations
segmented gradient elution
quercetin
onion
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
Index Copernicus:
4.750
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed