Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SZCZYPSKI J
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/5
Tytuł oryginału:
Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo "Mix Sport" i "Mix Fitness"
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Szczypski
, RADOSŁAW
ŻBIKOWSKI
, JAKUB
CZAJA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Przegl. Piek. Cuk.
2008; R. 56, nr 3, s. 12-16
ISSN:
0033-2313
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/5
Tytuł oryginału:
Wartość odżywcza pieczywa mix "Sport" i mix "Fitness"
Tytuł angielski:
The nutrition value of bread mix "Sport" and mix "Fitness"
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, RADOSŁAW
ŻBIKOWSKI
, JAKUB
CZAJA
, MARCIN
MARSZAŁŁ
, J.
Szczypski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
50
th
Anniversary Polish Chemical Society & Polish Association of Chemical Engineers Congress & 11
th
EuCheMS - DCE International Conference on Chemistry and the Environment, Toruń, Poland, 9-12 September 2007
: abstract book / eds. Bogusław Buszewski, Monika Michel
Opis fizyczny:
S. 201
Polskie hasła przedmiotowe:
witaminy B1 i B6
HPLC
podstawowe składniki odżywcze
pieczywo
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/5
Tytuł oryginału:
Mąka winogronowa źródłem antyoksydantów i witamin grupy B
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, P.
Paśko
, H.
Bartoń
, J.
Szczypski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Konferencja Naukowa "Naturalne Przeciwutleniacze : od surowca do organizmu", Poznań, 29-30.01.2007 r.
: streszczenia
Opis fizyczny:
S. 35-36
ISBN:
978-83-7160-443-0
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/5
Tytuł oryginału:
Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa wypieczonego z mąki pełnoziarnistej
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Sperra
, J.
Szczypski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Przegl. Piek. Cuk.
2005; R. 53, nr 3, s. 10-13, bibliogr. 16 poz.
ISSN:
0033-2313
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
1.000
5/5
Tytuł oryginału:
Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa wypieczonego z mąk pełnoziarnistych
Autorzy:
A[NNA]
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Sperra
, J.
Szczypski
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
XIX Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego "Farmacja - tradycja i nowoczesność", Wrocław, 22-24 września 2004: streszcz
Opis fizyczny:
T. 1, S. 136-137
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed