Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SZCZYPSKI J
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo "Mix Sport" i "Mix Fitness"
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, J. Szczypski, RADOSŁAW ŻBIKOWSKI, JAKUB CZAJA, PIOTR SZEFER.
Źródło: Przegl. Piek. Cuk. 2008; R. 56, nr 3, s. 12-16
ISSN: 0033-2313
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/5

Tytuł oryginału: Wartość odżywcza pieczywa mix "Sport" i mix "Fitness"
Tytuł angielski: The nutrition value of bread mix "Sport" and mix "Fitness"
Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, RADOSŁAW ŻBIKOWSKI, JAKUB CZAJA, MARCIN MARSZAŁŁ, J. Szczypski, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: 50th Anniversary Polish Chemical Society & Polish Association of Chemical Engineers Congress & 11th EuCheMS - DCE International Conference on Chemistry and the Environment, Toruń, Poland, 9-12 September 2007 : abstract book / eds. Bogusław Buszewski, Monika Michel
Opis fizyczny: S. 201
Polskie hasła przedmiotowe:
  • witaminy B1 i B6
  • HPLC
  • podstawowe składniki odżywcze
  • pieczywo

    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    3/5

    Tytuł oryginału: Mąka winogronowa źródłem antyoksydantów i witamin grupy B
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, P. Paśko, H. Bartoń, J. Szczypski, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: Konferencja Naukowa "Naturalne Przeciwutleniacze : od surowca do organizmu", Poznań, 29-30.01.2007 r. : streszczenia
    Opis fizyczny: S. 35-36
    ISBN: 978-83-7160-443-0
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    4/5

    Tytuł oryginału: Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa wypieczonego z mąki pełnoziarnistej
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, J. Sperra, J. Szczypski, PIOTR SZEFER.
    Źródło: Przegl. Piek. Cuk. 2005; R. 53, nr 3, s. 10-13, bibliogr. 16 poz.
    ISSN: 0033-2313
    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 1.000


    5/5

    Tytuł oryginału: Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą i jakość pieczywa wypieczonego z mąk pełnoziarnistych
    Autorzy: A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, J. Sperra, J. Szczypski, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: XIX Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego "Farmacja - tradycja i nowoczesność", Wrocław, 22-24 września 2004: streszcz
    Opis fizyczny: T. 1, S. 136-137
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 0.250

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed