Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: SEVERIN M
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku

1/9

Tytuł oryginału: Control of fish processing stages. [P.] 1. Herring in oil
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, W. Czarnowska, M. Severin, ZENON GANOWIAK.
¬ródło: W: The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information : selected articles
Adres wydawniczy: , 1964
Opis fizyczny: S. 16-23
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


2/9

Tytuł oryginału: Tin and iron contents in some Polish canned fish
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, M. Severin.
¬ródło: W: The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information : selected articles
Adres wydawniczy: , 1964
Opis fizyczny: S. 1-14
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed


3/9

Tytuł oryginału: Kwasy lotne z par± wodn± jako podstawa do oceny przydatno¶ci spożywczej ryb. [Cz.] 1. ¦ledzie solone
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, M. Severin.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1962, nr 3, s. 301-305
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


4/9

Tytuł oryginału: Kontrola cyklów produkcyjnych w przetwórstwie rybnym . [Cz.] 1. ¦ledĽ w oleju
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, W. Czarnowska, M. Severin, ZENON GANOWIAK.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1959, nr 4, s. 395-402
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


5/9

Tytuł oryginału: Ocena higieniczna przemysłowej produkcji lodów
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, W. Czarnowska, ZENON GANOWIAK, M. Severin.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1963, nr 6, s. 529-536
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


6/9

Tytuł oryginału: Badania i ocena sanitarno-higieniczna piwa butelkowego
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, W. Czarnowska, M. Severin.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1957, nr 6, s. 549-556
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


7/9

Tytuł oryginału: O zawarto¶ci cyny i żelaza w niektórych polskich konserwach
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, M. Severin.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1957, nr 5, s. 481-493
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


8/9

Tytuł oryginału: Indol jako wskażnik psucia się ryb
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, M. Severin.
¬ródło: Acta Pol. Pharm. 1952, nr 3, s. 161-168
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


9/9

Tytuł oryginału: O szybkich metodach oznaczania amoniaku w psuj±cym się mięsie ryb
Autorzy: JÓZEF WIERZCHOWSKI, J. Borowik, M. Severin.
¬ródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 1953, nr 3a, s. 321-330
Charakt. formalna: ARP
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosuj±c format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed