Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: MIELCZAREK A
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Knowledge of antibiotic therapy among dental students in Polish medical universities
Autorzy: B. Mazińska, I. Strużycka, T. Bachanek, E. Bołtacz-Rzepkowska, A. Droździk, K. Grocholewicz, U. Kaczmarek, B[ARBARA] KOCHAŃSKA, A. Mielczarek, J. Pytko-Polończyk, A. Surdacka, M. Tanasiewicz, D. Waszkiel, W. Hryniewicz.
Źródło: Eur. J. Public Health 2016; vol. 26, suppl. 1, s. 421
ISSN: 1101-1262
Uwagi: 9th European Public Health Conference : All for Health, Health for All, Vienna, Austria, 9-12 November 2016 : abstract supplement
Charakt. formalna: ZSC
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej




2/5

Tytuł oryginału: Jakość makaronów w świetle ich składu pierwiastkowego
Tytuł angielski: Pasta quality in view of its elemental composition
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, A. Mielczarek, PIOTR SZEFER.
Źródło: Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2011; t. 62, nr 3, s. 295-299, bibliogr. 10 poz., streszcz. ang., pol.
ISSN: 0035-7715
Polskie hasła przedmiotowe:
  • makaron
  • mikroelementy
  • makroelementy

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • pasta
  • microelements
  • macroelements

    Charakt. formalna: ARP
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 7.000
    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Medline
  • Polska Bibliografia Lekarska
  • SciFinder

    http://wydawnictwa.pzh.gov.pl/roczniki_pzh/jakosc-makaronow-w-swietle-ich-skladu-pierwiastkowego?lang=pl


    3/5

    Tytuł oryginału: Skład mineralny mięsa w świetle analizy chemometrycznej
    Autorzy: A. Mielczarek, MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: VIII Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Analityka dla społeczeństwa XXI wieku", Kraków, 4-9 lipca 2010 roku / red. nauk. Paweł Kościelniak
    Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo MALAMUT, 2010
    Opis fizyczny: S. 545
    ISBN: 978-83-925269-7-1
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    4/5

    Tytuł oryginału: Skład mineralny serów topionych w świetle analizy chemometrycznej
    Autorzy: A. Mielczarek, MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: VIII Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Analityka dla społeczeństwa XXI wieku", Kraków, 4-9 lipca 2010 roku / red. nauk. Paweł Kościelniak
    Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo MALAMUT, 2010
    Opis fizyczny: S. 546
    ISBN: 978-83-925269-7-1
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    5/5

    Tytuł oryginału: Ocena bromatologiczna i chemometryczna różnych gatunków serów
    Autorzy: A. Mielczarek, MAŁGORZATA GREMBECKA, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: XXI Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego "Farmacja polska na tle Unii Europejskiej", Gdańsk, 12-15 września 2010 : streszczenia / red. Joanna Cach
    Adres wydawniczy: Gdańsk : MSM Studio, 2010
    Opis fizyczny: S. 122
    ISBN: 978-83-927125-1-0
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed