Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
MARKUSZEWSKA W
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Ocena zawartości wybranych dodatków do żywności w produktach spożywczych z wykorzystaniem HPLC-UV/DAD-CAD oraz HPLC-MS
Autorzy:
MAŁGORZATA
GREMBECKA
, B.
Kusiuk
, W.
Markuszewska
, ALICJA
KOTŁOWSKA
, PIOTR
SZEFER
, P.
Baran
, A.
Błażewicz
, Z.
Fijałek
.
Źródło:
W:
VI Konferencja "Analityczne zastosowania chromatografii cieczowej", Warszawa, 20-21 października 2011
/ red. E. Bulska, S. Garboś, D. Święcicka
Opis fizyczny:
S. 48
ISBN:
83-89379-43-0
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed