Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
MARKOWSKI B J
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Wpływ procesów parowania i sterylizacji na zachowanie witamin grupy B w konserwach rybnych
Autorzy:
B. J.
Markowski
, BARBARA
WITUSZYŃSKA
.
Źródło:
Komunikaty technologiczne MIR
1978, nr 33, s. 1-10, bibliogr. 15 poz.
ISSN:
1231-9600
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed