Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
LEDOCHOWSKA E
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Ocena stopnia świeżości margaryn i olejów jadalnych
Autorzy:
REGINA
GAJEWSKA
, E.
Ledochowska
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Sympozjum "Badania w zakresie oceny jakości zdrowotnej żywności i przedmiotów użytku". Łódź, 5-6 września 1994.
Adres wydawniczy:
Łódź, 1994
Opis fizyczny:
S. 20
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed