Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: KOSTRZEWA A
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/5

Tytuł oryginału: Mineral composition and concentration of vitamins B6 and B12 in fresh and smoked salmons
Autorzy: A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, M[AŁGORZATA] GREMBECKA, M[ARCIN] MARSZAŁŁ, B. Lipka, A. Kostrzewa, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: Pol. J. Environ. Stud. 2007; vol. 16, nr 3A, s. 185-187, bibliogr. 20 poz., streszcz. ang.
ISSN: 1230-1485
Uwagi: Xth Scientific Conference for Magnesium Research "The current issues in element researches"
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • iron
  • zinc
  • copper
  • vitamins B6 and B12
  • salmons

    Charakt. formalna: SUP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.627
    Punktacja ministerstwa: 10.000
    http://www.pjoes.com/




    2/5

    Tytuł oryginału: Mineral composition and concentration of vitamins B6 and B12 in fresh and smoked salmons
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, MAŁGORZATA GREMBECKA, MARCIN MARSZAŁŁ, B. Lipka, A. Kostrzewa, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami", Lublin, 26 maja 2007 r.
    Opis fizyczny: S. 86
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed


    3/5

    Tytuł oryginału: Preferences, consumption and choice factors of fish and seafood among university students
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, A. Kostrzewa, J. Ryśkiewicz, RADOSŁAW ŻBIKOWSKI, PIOTR SZEFER.
    Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006; vol. 15/56, nr 1, s. 91-96, bibliogr. 29 poz., abs. , streszcz.
    ISSN: 1230-0322
    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • students' fish and seafood preferences
  • choice factors
  • frequency of consumption
  • principal component
  • cluster analysis

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    Inne bazy podające opis:
  • Review of Aromatic and Medicinal Plants

    http://journal.pan.olsztyn.pl/




    4/5

    Tytuł oryginału: Znajomość i częstość spożycia ryb i owoców morza wśród studentów Akademii Medycznej w Gdańsku
    Autorzy: ANNA LEBIEDZIŃSKA, J. Ryśkiewicz, A. Kostrzewa, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: Problemy i wyzwania w edukacji chemicznej. - Gdańsk : Centrum Doskonałości Analityki i Monitoringu Środowiska (CEEAM) Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska, 2005
    Opis fizyczny: S. 67.
    Uwagi: - Materiały konferencyjne, Gdańsk, 6 czerwca 2005
    ISBN: 83-919081-8-6
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed


    5/5

    Tytuł oryginału: Preferencje młodzieży akademickiej w zakresie spożycia ryb i owoców morza
    Autorzy: A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, J. Ryśkiewicz, A. Kostrzewa, P[IOTR] SZEFER.
    Źródło: W: XIX Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego "Farmacja - tradycja i nowoczesność", Wrocław, 22-24 września 2004: streszcz
    Opis fizyczny: T. 1, S. 153-154
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 0.250

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed