Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
KOSTRZEWA A
Liczba odnalezionych rekordów:
5
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/5
Tytuł oryginału:
Mineral composition and concentration of vitamins B
6
and B
12
in fresh and smoked salmons
Autorzy:
A[NNA]
LEBIEDZIŃSKA
, M[AŁGORZATA]
GREMBECKA
, M[ARCIN]
MARSZAŁŁ
, B.
Lipka
, A.
Kostrzewa
, P[IOTR]
SZEFER
.
Źródło:
Pol. J. Environ. Stud.
2007; vol. 16, nr 3A, s. 185-187, bibliogr. 20 poz., streszcz. ang.
ISSN:
1230-1485
Uwagi:
X
th
Scientific Conference for Magnesium Research "The current issues in element researches"
Angielskie hasła przedmiotowe:
iron
zinc
copper
vitamins B6 and B12
salmons
Charakt. formalna:
SUP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
0.627
Punktacja ministerstwa:
10.000
http://www.pjoes.com/
2/5
Tytuł oryginału:
Mineral composition and concentration of vitamins B
6
and B
12
in fresh and smoked salmons
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, MAŁGORZATA
GREMBECKA
, MARCIN
MARSZAŁŁ
, B.
Lipka
, A.
Kostrzewa
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
X Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Aktualne kierunki badań nad pierwiastkami", Lublin, 26 maja 2007 r.
Opis fizyczny:
S. 86
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
3/5
Tytuł oryginału:
Preferences, consumption and choice factors of fish and seafood among university students
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, A.
Kostrzewa
, J.
Ryśkiewicz
, RADOSŁAW
ŻBIKOWSKI
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Pol. J. Food Nutr. Sci.
2006; vol. 15/56, nr 1, s. 91-96, bibliogr. 29 poz., abs. , streszcz.
ISSN:
1230-0322
Angielskie hasła przedmiotowe:
students' fish and seafood preferences
choice factors
frequency of consumption
principal component
cluster analysis
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
Inne bazy podające opis:
Review of Aromatic and Medicinal Plants
http://journal.pan.olsztyn.pl/
4/5
Tytuł oryginału:
Znajomość i częstość spożycia ryb i owoców morza wśród studentów Akademii Medycznej w Gdańsku
Autorzy:
ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Ryśkiewicz
, A.
Kostrzewa
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Problemy i wyzwania w edukacji chemicznej. - Gdańsk : Centrum Doskonałości Analityki i Monitoringu Środowiska (CEEAM) Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska, 2005
Opis fizyczny:
S. 67.
Uwagi:
- Materiały konferencyjne, Gdańsk, 6 czerwca 2005
ISBN:
83-919081-8-6
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/5
Tytuł oryginału:
Preferencje młodzieży akademickiej w zakresie spożycia ryb i owoców morza
Autorzy:
A[NNA]
LEBIEDZIŃSKA
, J.
Ryśkiewicz
, A.
Kostrzewa
, P[IOTR]
SZEFER
.
Źródło:
W:
XIX Naukowy Zjazd Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego "Farmacja - tradycja i nowoczesność", Wrocław, 22-24 września 2004: streszcz
Opis fizyczny:
T. 1, S. 153-154
Charakt. formalna:
PSM
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
0.250
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed