Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: HRYNIEWIECKA A
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/3

Tytuł oryginału: "Cukry dodane" w wybranych produktach spożywczych : ocena analityczna i bromatologiczna
Autorzy: M[AŁGORZATA] GREMBECKA, K. Brodzik, A. Hryniewiecka, M. Mróz, A. Szelążek, A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa-Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów
Opis fizyczny: S. 107 : Bibliogr. 1 poz.
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/3

Tytuł oryginału: Wpływ czasu przechowywania na zawartość glukozy, fruktozy, sacharozy i laktozy w jogurtach
Autorzy: M[AŁGORZATA] GREMBECKA, K. Brodzik, A. Hryniewiecka, A[NNA] LEBIEDZIŃSKA, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: W: XXIV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne: Bezpieczna żywność i racjonalne żywienie podstawą zdrowia człowieka, Wrocław, 17-18 wrzesień 2015 : program i streszczenia
Opis fizyczny: S. 93
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/3

Tytuł oryginału: Profile węglowodanowe wybranych produktów śniadaniowych
Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, A. Hryniewiecka, K. Brodzik, ANNA LEBIEDZIŃSKA, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: XXIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne: Bromatologia dla społeczeństwa XXI wieku, Kraków, 10-12 września 2014 r. : program i streszczenia wystąpień
Adres wydawniczy: Warszawa, 2014
Opis fizyczny: S. 66 : Bibliogr. 3 poz.
ISBN: 978-83-934442-5-0
Charakt. formalna: PSM
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed