Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: GONDER U
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: How much chicken is food? Questioning the definition of food by analyzing amino acid composition of modern convenience products. Conflict of interest statement: There is no conflict of interest to disclose
Autorzy: M. Hermanussen, U. Gonder, D. Stegemann, M[AREK] WESOŁOWSKI, B[EATA] ULEWICZ-MAGULSKA, H. Wartensleben, G. F. Hoffmann.
Źródło: Anthropol. Anz. 2012; vol. 69, nr 1, s. 57-69, bibliogr. 17 poz., streszcz. ang.
ISSN: 0003-5548
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • amino acid
  • definition of food
  • convenience food
  • glutamate
  • chicken
  • vegetable broth

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.676
    Punktacja ministerstwa: 20.000
    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Medline
  • Science Citation Index Expanded

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed