Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: GALLAS-CHRULSKA A
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/4

Tytuł oryginału: Fresh fruits' quality in view of their heavy metal composition
Autorzy: M[AŁGORZATA] GREMBECKA, A. Gallas-Chrulska, A. Pankowska, P[IOTR] SZEFER.
Źródło: W: Proceedings of 15th International Conference on Heavy Metals in the Environment, Gdańsk, Poland, September 19-23, 2010 / ed. by Żaneta Bargańska [i in.]
Adres wydawniczy: Gdańsk : Department of Analytical Chemistry, Chemical Faculty, Gdańsk University of Technology, 2010
Opis fizyczny: S. 320-321 : Bibliogr. 8 poz., streszcz. ang.
ISBN: 978-83-928986-5-8
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • heavy metals
  • fruits
  • AAS
  • RDA

    Charakt. formalna: PRZ
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed


    2/4

    Tytuł oryginału: Fruits as an essential part of a healthy diet
    Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, A. Gallas-Chrulska, A. Pankowska, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: 3 International IUPAC Symposium on Trace Elements in Food, Rome, Italy, 1-3 April 2009 : abstract book
    Opis fizyczny: S. 197
    Charakt. formalna: ZSM
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed


    3/4

    Tytuł oryginału: Owoce jako niezbędny składnik zdrowej diety człowieka
    Tytuł angielski: Fruits as an essential part of healthy diet
    Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, A. Pankowska, A. Gallas-Chrulska, PIOTR SZEFER.
    Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. 2009; t. 42, nr 3, s. 782-786, bibliogr. 9 poz., streszcz. ang., pol.
    ISSN: 0365-9445
    Polskie hasła przedmiotowe:
  • makroelementy
  • owoce
  • ANOVA

    Angielskie hasła przedmiotowe:
  • macroelements
  • fruits
  • ANOVA

    Charakt. formalna: ARP
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed
    Punktacja ministerstwa: 6.000
    Inne bazy podające opis:
  • Polska Bibliografia Lekarska

    http://www.ptfarm.pl/?pid=102




    4/4

    Tytuł oryginału: Owoce jako niezbędny składnik zdrowej diety człowieka
    Autorzy: MAŁGORZATA GREMBECKA, A. Pankowska, A. Gallas-Chrulska, PIOTR SZEFER.
    Źródło: W: XX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia oraz przedmiotów użytku", Warszawa, 10-11 września 2009 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów
    Opis fizyczny: S. 48
    Charakt. formalna: PSM
    Język publikacji: POL
    Afiliacja GUMed

    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed