Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
DYMECKI W
Liczba odnalezionych rekordów:
3
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/3
Tytuł oryginału:
Control of fish processing stages. [P.] 2. "Bullhead" in tomato sauce
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, Z.
Kalinowska
, W.
Dymecki
.
Źródło:
W:
The Scientific Publications foreign Cooperation Center of the Central Institute for Scientific Technical and Economic Information
: selected articles
Adres wydawniczy:
, 1964
Opis fizyczny:
S. 24-29
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
2/3
Tytuł oryginału:
Kontrola cyklów produkcyjnych w przetwórstwie rybnym. [Cz. 2]. Byczki w pomidorach
Autorzy:
JÓZEF
WIERZCHOWSKI
, Z.
Kalinowska
, W.
Dymecki
.
Źródło:
Rocz. Państw. Zakł. Hig.
1960, nr 4, s. 329-334
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/3
Tytuł oryginału:
Stan odżywienia uczniów Szkoły Rybołówstwa Morskiego
Autorzy:
WŁADYSŁAW
EJSMONT
, BERNARD
SZCZEBLEWSKI
, W.
Dymecki
.
Źródło:
W:
Konferencja Medycyny Pracy
Adres wydawniczy:
Gdańsk, 1956
Opis fizyczny:
[8 k.]
Charakt. formalna:
PRZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed