Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: CAPAR S G
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/2

Tytuł oryginału: Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy: S. G. Capar, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Methods of analysis of food components and additives 2nd ed. / ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis, [ 2012]
Opis fizyczny: S. 165-210 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN: 978-1-4398-1552-6
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG


2/2

Tytuł oryginału: Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy: S. G. Capar, PIOTR SZEFER.
Źródło: W: Methods of analysis of food components and additives / ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press ; Taylor & Francis, 2005
Opis fizyczny: S. 111-158 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN: 0-8493-1647-2
Charakt. formalna: RKS
Język publikacji: ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa: 12.000

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed