Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
CAPAR S G
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy:
S. G.
Capar
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Methods of analysis of food components and additives
2nd ed. / ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy:
Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis, [ 2012]
Opis fizyczny:
S. 165-210 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN:
978-1-4398-1552-6
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
2/2
Tytuł oryginału:
Determination and speciation of trace elements in food
Autorzy:
S. G.
Capar
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Methods of analysis of food components and additives
/ ed. by S. Ötleş
Adres wydawniczy:
Boca Raton : CRC Press ; Taylor & Francis, 2005
Opis fizyczny:
S. 111-158 : Bibliogr. 371 poz.
ISBN:
0-8493-1647-2
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
12.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed