Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SATIETY LEVEL
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Influence of tomato cream soup physical parameters on satiety potential level
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, Aneta
Ocieczek
.
Źródło:
Acta Agroph.
2019; vol. 26, nr 4, s. 5-21, bibliogr. [41 poz.], streszcz. ang.
ISSN:
1234-4125
Angielskie hasła przedmiotowe:
density
viscosity
weight
satiety level
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
20.000
DOI:
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed