Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
FOOD QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Metals and metalloids in food: essentiality, toxicity, applicability
Autorzy:
MAŁGORZATA
GREMBECKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
W:
Food quality
: control, analysis and consumer concerns / eds. Daniel A. Medina, Amanda M. Laine
Adres wydawniczy:
New York : Nova Science Publishers, 2011
Opis fizyczny:
S. 1-60 : Bibliogr. 385 poz., streszcz. ang.
ISBN:
978-1-61122-917-2
Angielskie hasła przedmiotowe:
metals
metalloids
food
RDA
PTWI
chemometric analysis
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
7.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed