Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PALICH P
Liczba odnalezionych rekordów:
2
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/2
Tytuł oryginału:
Wybrane parametry jakościowe w ocenie mrożonych ciast drożdżowych
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, P.
Palich
.
Źródło:
W:
Wybrane aspekty oceny jakości żywności
/ red. R. Zieliński, J. Żuchowski
Adres wydawniczy:
Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012
Opis fizyczny:
S. 49-57 : Bibliogr. 13 poz.
ISBN:
978-83-7789-059-2
Charakt. formalna:
RKS
Język publikacji:
POL
Punktacja ministerstwa:
4.000
2/2
Tytuł oryginału:
Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na czerstwienie mrożonych wyrobów drożdżowych
Tytuł angielski:
The effect of storage temperature fluctuation on staling of frozen yeast cake products
Autorzy:
MAGDALENA
SKOTNICKA
, P.
Palich
.
Źródło:
Acta Agrophys.
2009; t. 14, nr 3, s. 735-744, bibliogr. [13 poz.], streszcz.pol., ang.
Polskie hasła przedmiotowe:
retrogradacja skrobi
czerstwienie
ususzka wewnętrzna
wskaźnik P%
zdolność miękiszu do pęcznienia
Angielskie hasła przedmiotowe:
starch retrogradation
swelling ability
degree of staling
internal shrinkage
index P%
Charakt. formalna:
ARP
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed