Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: FOOD INDUSTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: FDA sodium reduction targets and the food industry: are there incentives to reformulate? Microsimulation cost-effectiveness analysis
Autorzy: Brendan Collins, Chris Kypridemos, Jonathan Pearson-Stuttard, Yue Huang, PIOTR BANDOSZ, Parke Wilde, Rogan Kersh, Simon Cape Well, Dariush Mozaffarian, Laurie P. Whitsel, Renata Micha, Martin O'Flaherty.
Źródło: Milbank Q. 2019; vol. 97, nr 3, s. 858-880, bibliogr. 38 poz., streszcz. ang.
ISSN: 0887-378X
Angielskie hasła przedmiotowe:
  • cardiovascular disease
  • cost-effectiveness analysis
  • food industry
  • health policy
  • sodium reduction

    Charakt. formalna: ARZ
    Charakt. merytoryczna: ORG
    Język publikacji: ENG
    Afiliacja GUMed
    Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.195
    Punktacja ministerstwa: 140.000
    Inne bazy podające opis:
  • PubMed
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:



    stosując format:




  • Nowe wyszukiwanie
    Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

    Strona WWW BG GUMed