Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WARTOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI KONWERSATORIUM SEKCJI BROMATOLOGICZNEJ KOMISJI ANAL
Liczba odnalezionych rekordów:
3
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/3
Tytuł oryginału:
Wartość witaminowa całodziennych posiłków studenckich określona metodą obliczeniową
Autorzy:
BARBARA
WITUSZYŃSKA
.
Źródło:
W:
Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny:
S. 12-13
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/3
Tytuł oryginału:
Wstępna ocena pobrania rtęci, kadmu i ołowiu na podstawie badań ich zawartości w wybranych grupach środków spożywczych
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
, REGINA
GAJEWSKA
.
Źródło:
W:
Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny:
S. 18-20
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/3
Tytuł oryginału:
Zawartość polichlorowanych dwufenyli (PCB) w przetworach spożywczych z wątrób ryb dorszowatych
Autorzy:
J.
Falandysz
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Wartość zdrowotna żywności. Konwersatorium Sekcji Bromatologicznej Komisji Analizy Farmaceutycznej Komitetu Chemii Analitycznej PAN, Kraków, 24.9.1981 r. : streszczenia
Opis fizyczny:
S. 21-23
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed