Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
WARTOŚĆ ODŻYWCZA I ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI ORAZ ŻYWIENIE W PROFILAKTYCE SYMPOZJUM P
Liczba odnalezionych rekordów:
6
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/6
Tytuł oryginału:
Azotany i azotyny w sokach dla dzieci oraz w miodach pszczelich
Autorzy:
MICHAŁ
NABRZYSKI
, REGINA
GAJEWSKA
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 22
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
2/6
Tytuł oryginału:
Biologiczne skażenie żywności
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 14-16
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
3/6
Tytuł oryginału:
Ocena mikrobiologiczna paszowych hydrolizatów rybnych
Autorzy:
ZENON
GANOWIAK
, REGINA
GAJEWSKA
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 67
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
4/6
Tytuł oryginału:
Wpływ procesów technologicznych stosowanych w przetwórstwie rybnym na poziomie dostępnej cysteiny
Autorzy:
EULALIA
LIPKA
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 50
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
5/6
Tytuł oryginału:
Wpływ światła słonecznego na zawartość witamin B
2
i B
6
w mleku spożywczym
Autorzy:
BARBARA
WITUSZYŃSKA
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 53-54
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
6/6
Tytuł oryginału:
Zawartość histaminy i tyraminy w niektórych produktach spożywczych
Autorzy:
REGINA
GAJEWSKA
, EULALIA
LIPKA
, ZENON
GANOWIAK
.
Źródło:
W:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy:
Poznań, 1988
Opis fizyczny:
S. 49
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed