Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: WARTOŚĆ ODŻYWCZA I ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI ORAZ ŻYWIENIE W PROFILAKTYCE SYMPOZJUM P
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/6

Tytuł oryginału: Azotany i azotyny w sokach dla dzieci oraz w miodach pszczelich
Autorzy: MICHAŁ NABRZYSKI, REGINA GAJEWSKA.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 22
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


2/6

Tytuł oryginału: Biologiczne skażenie żywności
Autorzy: ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 14-16
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


3/6

Tytuł oryginału: Ocena mikrobiologiczna paszowych hydrolizatów rybnych
Autorzy: ZENON GANOWIAK, REGINA GAJEWSKA.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 67
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


4/6

Tytuł oryginału: Wpływ procesów technologicznych stosowanych w przetwórstwie rybnym na poziomie dostępnej cysteiny
Autorzy: EULALIA LIPKA, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 50
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


5/6

Tytuł oryginału: Wpływ światła słonecznego na zawartość witamin B2 i B6 w mleku spożywczym
Autorzy: BARBARA WITUSZYŃSKA.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 53-54
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed


6/6

Tytuł oryginału: Zawartość histaminy i tyraminy w niektórych produktach spożywczych
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, EULALIA LIPKA, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Wartość odżywcza i zdrowotna żywności oraz żywienie w profilaktyce : sympozjum, Poznań, 15-16.09.1988
Adres wydawniczy: Poznań, 1988
Opis fizyczny: S. 49
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed