Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego

Nowe wyszukiwanie

Zapytanie: LEDOCHOWSKA E
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetlenie wyników w wersji do druku

1/1

Tytuł oryginału: Ocena stopnia świeżości margaryn i olejów jadalnych
Autorzy: REGINA GAJEWSKA, E. Ledochowska, ZENON GANOWIAK.
Źródło: W: Sympozjum "Badania w zakresie oceny jakości zdrowotnej żywności i przedmiotów użytku". Łódź, 5-6 września 1994.
Adres wydawniczy: Łódź, 1994
Opis fizyczny: S. 20
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Afiliacja GUMed

stosując format:




Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed

Strona WWW BG GUMed