Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
SYROP GLUKOZOWO-FRUKTOZOWY
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
"Cukry dodane" w wybranych produktach spożywczych : ocena analityczna i bromatologiczna [Dokument elektroniczny]
Tytuł angielski:
Added sugars in the chosen food products : analytical and nutritional assessment
Autorzy:
MAŁGORZATA
GREMBECKA
, Karolina
Brodzik
, Agnieszka
Hryniewiecka
, Monika
Mróz
, Agnieszka
Szelążek
, ANNA
LEBIEDZIŃSKA
, PIOTR
SZEFER
.
Źródło:
Bromat. Chem. Toksykol.
2016; t. 49, nr 3, s. 287-290, bibliogr. 9 poz., streszcz. pol., ang.
ISSN:
0365-9445
Uwagi:
Dostępny w Internecie: http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2016/Nr%203/BR%203_2016%20art%2015%20s%20287-290.pdf [dostęp: 03.02.2017]
Polskie hasła przedmiotowe:
cukry dodane
HPLC
syrop glukozowo-fruktozowy
Angielskie hasła przedmiotowe:
added sugars
HPLC
high fructose corn syrup
Charakt. formalna:
ARP
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
6.000
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatologia/2016/Nr%203/BR%203_2016%20art%2015%20s%20287-290.pdf
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed