Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
MASS NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Aspekty jakości żywności przy outsourcowanej usłudze żywieniowej
Autorzy:
FILIP
KŁOBUKOWSKI
, MARIA
ŚMIECHOWSKA
, MAGDALENA
SKOTNICKA
.
Źródło:
W:
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 2
/ red. nauk. Helena Marek, Andrzej Zduniak
Adres wydawniczy:
Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, 2015
Opis fizyczny:
S. 159-170 : Bibliogr. 22 poz., streszcz. pol., ang.
ISBN:
978-83-65096-30-2
Polskie hasła przedmiotowe:
jakość żywności
outsourcing
żywienie zbiorowe
Angielskie hasła przedmiotowe:
food quality
outsourcing
mass nutrition
Charakt. formalna:
RKS
Charakt. merytoryczna:
MON
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
Punktacja ministerstwa:
4.000
http://www.hurtownianowaksiazka.pl/wyzsza-szkola-bezpieczenstwa-poznan/2072--bezpieczenstwo-zdrowotne-ujecie-interdyscyplinarne-bezpieczenstwo-zywnosci-i-w-zywieniu-szanse-i-zagrozenia-t-1-97883650962
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed