Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
PAWLISZYN J
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
Związki krzemowe i krzemoorganiczne w środkach spożywczych
Autorzy:
JERZY
ŁUKASIAK
, Z.
Zhang
, J.
Pawliszyn
, KRYSTYNA
MOJSIEWICZ
, ZYGMUNT
JAMRÓGIEWICZ
.
Źródło:
W:
Sympozjum Profilaktyka Chorób Cywilizacyjnych Żywność - Żywienie - Lek, Poznań, 9-10 września 1996: streszcz
Opis fizyczny:
S. 26-27
Charakt. formalna:
PSZ
Język publikacji:
POL
Afiliacja GUMed
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed