Wynik wyszukiwania w bazie Bibliografia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Nowe wyszukiwanie
Zapytanie:
HOFFMANN G F
Liczba odnalezionych rekordów:
1
Przejście do opcji zmiany formatu
|
Wyświetlenie wyników w wersji do druku
1/1
Tytuł oryginału:
How much chicken is food? Questioning the definition of food by analyzing amino acid composition of modern convenience products. Conflict of interest statement: There is no conflict of interest to disclose
Autorzy:
M.
Hermanussen
, U.
Gonder
, D.
Stegemann
, M[AREK]
WESOŁOWSKI
, B[EATA]
ULEWICZ-MAGULSKA
, H.
Wartensleben
, G. F.
Hoffmann
.
Źródło:
Anthropol. Anz.
2012; vol. 69, nr 1, s. 57-69, bibliogr. 17 poz., streszcz. ang.
ISSN:
0003-5548
Angielskie hasła przedmiotowe:
amino acid
definition of food
convenience food
glutamate
chicken
vegetable broth
Charakt. formalna:
ARZ
Charakt. merytoryczna:
ORG
Język publikacji:
ENG
Afiliacja GUMed
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
, wskaźnik Impact Factor ISI:
0.676
Punktacja ministerstwa:
20.000
Inne bazy podające opis:
Scopus
Medline
Science Citation Index Expanded
DOI:
stosując format:
standardowy
skrócony
pełny
standardowy z etykietami pól
skrócony z etykietami pól
pełny z etykietami
standardowy bez etykiet
skrócony bez etykiet
skrócony z etykietami i pkt.
kontrolny
Nowe wyszukiwanie
Wyszukiwanie w bazie bibliograficznej GUMed
Strona WWW BG GUMed